21 October 2022

Poet Farmer ontwikkelt webportal. Campagnevoering in de hoogste versnelling.

In opdracht van MovingMessage heeft Poet Farmer een webportal ontwikkeld voor mediabureaus en adverteerders. De portal geeft adverteerders toegang tot het plaatsen van advertenties op de MovingMessage-schermen die door heel Nederland rijden. Adverteerders en mediabureaus kunnen advertenties uploaden, campagnes opzetten, campagnes voeren en rapportages inzien.

Er zijn veel karakteristieken mee te geven aan een campagne waaronder weekdagen of tijdsblokken, regio’s of zelfs geo-locaties. Daarmee hebben adverteerders de mogelijkheid zeer doelgerichte campagnes te voeren.

Een unieke functie is het realtime meekijken tijdens een campagne. Waar rijden de trailers en wagens op dit moment in Nederland en hoe vaak hebben ze de campagnebeelden al laten zien. Campagnevoeren met MovingMessage is volledig datadriven en de webportal geeft directe terugkoppeling aan de adverteerder.

Met de webportal heeft MovingMessage haar netwerk ontsloten voor adverteerders. Vraag nu een demo aan.

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl