Projectontwikkelaars

Er is in toenemende mate behoefte aan de toepassing van groot formaat e-paperschermen. In tegenstelling tot een LCD- of (O)LEDscherm is e-papertechnologie non-intrusive: geen lichtbak, maar uiterst stijlvol electronisch papier aan de muur.

MovingMessage heeft het grootste e-paperscherm ter wereld ontwikkeld. Niet alleen voor op de weg, maar ook indoor komt het scherm goed tot zijn recht. Het bijzondere formaat laat zich in de lengte maar ook in de breedte goed zien. We bieden ook andere formaten aan; laat ons uw wensen horen en we leveren u maatwerk.

UNIEK

Meer dan een beeldscherm

Overtuigd van de bijzondere kenmerken van e-paper? Dan bieden we nog meer, want ieder MovingMessage scherm is afzonderlijk of in groepen centraal aan te sturen. Dat kan via een vast netwerk, wifi of GSM.

Laag energieverbruik

Het scherm van MovingMessage verbruikt bijzonder weinig energie. Dit komt doordat het een e-paperscherm is, electronisch papier. Zijn er beperkingen? Ja, een video afspelen kan niet en het is een scherm op basis van grijstinten. Tegelijkertijd zijn de toepassingen in hotel, restaurant, eventcentrum, ziekenhuis of kantoor juist enorm.

Non-intrusive

Een e-paperscherm straalt geen licht uit. Je zou kunnen zeggen dat het scherm niet opvallend is, echter wijst de praktijk uit dat mensen die naar e-paperschermen kijken gefascineerd zijn van de elegante uitstraling die het scherm brengt. Stijlvol, haarscherp en kwalitatief hoogwaardig.

Platform

Ieder scherm is verbonden met een webportal. Informatie op de schermen wordt dus centraal geregeld. Dit kan informatie zijn die getoond dient te worden op alle schermen, op samengestelde groepen van schermen of op een enkel individueel scherm.

Maatwerk

Op basis van het krachtige webplatform kunnen softwarematige toepassingen worden gemaakt, die precies op maat zijn afgestemd op iedere gewenste toepassing. Leg ons je idee├źn voor en wij kunnen laten zien hoe het kan werken.
PROJECTEN

Toepassingen in ieder branche

Het stijlvolle e-paperscherm van MovingMessage kent veel toepassingen. Je kunt ons zien in hotels, restaurants, kantoorgebouwen, congrescentra of bij events. De bijzondere technologie in combinatie met de krachtige webportaal voor aansturing van de schermen maakt MovingMessage tot een serieuze speler in de indoor market. Onze portaal biedt mogelijkheden om realtime informatie te tonen, per scherm of groep van schermen. Communicatie op maat voor iedere situatie.
TOTAALOPLOSSING

Platform met ongekende mogelijkheden

Naast het groot formaat e-paperscherm van MovingMessage bieden we de mogelijkheid ook te werken met kleinere e-paperschermen, van 4 inch tot 13 inch. En waar nodig integreren we met hetzelfde gemak traditionele tv-schermen of zelfs lcd-projectoren, in de aansturing van boodschappen vanuit ons platform. MovingMessage biedt een totaaloplossing in beeldschermcommunicatie.

Vragen? Neem contact op met Gijs
gijs@movingmessage.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl