Adverteerders

MovingMessage bouwt aan een landelijk netwerk van rijdende displays. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid om op de weg te adverteren. Een unieke manier om je boodschap op iedere locatie in Nederland te laten zien.

DOELGROEP

Profielen

Een MovingMessage scherm kun je overal tegenkomen. Iedereen ziet ons op de weg. Er zijn een aantal doelgroepen die bijzonder effectief bereikt kunnen worden.

Zakelijke rijder

De zakelijke rijder is veel onderweg, leest weinig van papier en gebruikt vooral zijn mobiel om informatie tot zich te nemen. De zakelijke rijder luistert daarnaast radio. Een MovingMessage scherm onderweg is een effectief medium om de zakelijke rijder te bereiken.

Thuis voor de deur

Meer dan ooit laten we onze boodschappen thuis brengen. Een MovingMessage scherm zie je vaak op bezorgwagens. Adverteren op een MovingMessage scherm brengt je advertentie bijna tot aan de voordeur.

Geo-targets

Stop schieten met hagel. Doordat ieder MovingMessage scherm uitgerust is met GPS, kan heel gericht geadverteerd worden: op een bepaald traject, in een bepaald gebied of rond een bepaald bedrijf. Er is geen vergelijkbaar adverteerdersnetwerk dat zo gericht ingezet kan worden.
TEAM-UP

De voordelen van een MovingMessage scherm

E-paper schermen zijn modern en vooruitstrevend. MovingMessage heeft daar enkele innovatieve functionaliteiten aan toegepast om zo een uniek scherm uit te brengen.

Geo-locatie

Ieder scherm is uitgerust met GPS. Dit betekent niet alleen dat de adveerder kan zien waar en wanneer een advertentie is getoond, maar ook dat bepaald kan worden waar en wanneer een advertentie getoond gaat worden.

e-Paper

Electronisch papier (e-paper) is wezenlijk andere technologie ten opzichte van LED of LCD-schermen. Het geeft voordelen: het energieverbruik is uiterst laag en het scherm is non-intrusive (geen lichtbron). Er is ook een beperking: net als papier kan e-paper geen bewegend beeld tonen, iets wat ook niet mag op een voertuig.

Groots

Het e-paper scherm van MovingMessage is het grootste e-paperscherm ter wereld. Met een afmeting van 70 cm breed en 180 cm hoog, zijn er op dit moment geen grotere schermen op de markt.

Onderscheidend

Naast advertenties is een deel van de tijd dat informatie wordt getoond gereserveerd voor actualiteiten informatie. Dit betekent dat een scherm door kijkers niet alleen als commercieel scherm gezien wordt, maar bredere informatie geeft, waardoor de attentiewaarde van het scherm hoger is, dan traditionele advertentie billboards.
MOGELIJKHEDEN

Campagnes

Voer campagnes op ons netwerk. Bepaal de periode, het gebied, de tijd en de intensiteit van de campagne. En ontvang rapportages op basis van getoonde impressies, inclusief locatie en tijdstip.
WEBPORTAL

Asset management

De webportal geeft adverteerders en mediabureaus de mogelijkheid campagnes op te zetten, live te zetten en realtime te volgen.
STUDIO

Creative support

MovingMessage helpt adverteerders en mediabureaus met de productie van advertenties. De advertenties hebben een vast formaat en zijn opgebouwd uit grijstinten. Professioneel support is aanwezig, om het beste beeld uit het scherm te halen.
PRIJZEN

Oplossingen voor elke scope

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Proefcampagne

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Per maand

Spitscampagne

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Per maand

Regionale campagne

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Per maand

Vragen? Neem contact op met Gijs
gijs@movingmessage.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl