Transporteurs

MovingMessage heet alle transporteurs van Nederland welkom! We hebben een scherm ontwikkeld voor iedere trailer of transportwagen. Een scherm dat in staat is actueel nieuws en advertenties te tonen. De berijder is volledig ontzorgd en hoeft niets te doen, want het scherm wordt op afstand via GSM en GPS aangestuurd.
Meer weten over dit scherm? Lees dan gauw verder.

E-PAPER TECHNOLOGIE

De voordelen van een MovingMessage scherm

Het is nogal iets anders. Geen bestickering achter op de wagen, maar een scherm van MovingMessage. Het scherm van MovingMessage is een innovatief scherm met bijzondere kenmerken. Wat kun je zoal verwachten?

Geld verdienen

Met een scherm van MovingMessage aan je trailer of transportwagen kun je geld verdienen. Doordat MovingMessage advertenties kan tonen is het geld verdienen voor de transporteur die actief met het scherm op de weg is.

Hufter proof

Het scherm van MovingMessage is een innovatief scherm in een onverwoestbare RVS behuizing met krasvrije lexaanplaat, dat op basis van e-paper technologie ook nog eens weinig energie verbruikt.

Zelf adverteren

Transporteurs die rijden met het scherm van MovingMessage hebben ook zelf de mogelijkheid om informatie te plaatsen: adverteren voor eigen producten, werven van personeel of het tonen van logo en naam van de opdrachtgever, alles kan via de speciale webportaal van MovingMessage.

Opvallend innovatief

Het scherm van MovingMessage is een echte eyecatcher. MovingMessage produceert het grootste e-paperscherm ter wereld. Rondrijden met het scherm straalt innovatie uit en trekt de aandacht.
PORTAL

Verdienmodel

Verdien geld met een MovingMessage scherm. Als het scherm op een trailer of transportwagen wordt gehangen die veel op de snelweg of in woonwijken komt, dan is er geld te verdienen met een MovingMessage scherm. MovingMessage betaalt de transporteur namelijk voor het aantal keren dat het een relevante advertentie heeft getoond. Het toont naast advertenties ook algemeen actueel nieuws en is daarom alleen al een eyecatcher. Als transporteur heb je zelf ook de mogelijkheid om advertenties te tonen, voor je eigen producten, op zoek naar eigen personeel of voor je klanten. Ook zijn er services voor op het scherm om met naam en logo van je opdrachtgever naar klanten te rijden die beleverd worden.
SCHERM

Service en onderhoud

MovingMessage ontzorgt de transporteur volledig. Het scherm staat middels ingebouwde GSM en GPS in direct contact met het controlecentrum van MovingMessage. Nieuwe informatie, advertenties en zelfs softwarematige updates gaan allemaal via de GSM verbinding. Als transporteur hoef je niets te doen: het scherm start zelf op en sluit ook zelf af. Installatie van het scherm neemt niet meer dan 2 uren in beslag. Mocht er een technische storing zijn of beschadiging waardoor het scherm vervangen dient te worden, dan kan dat nog sneller: binnen een uur is het scherm verwisseld. MovingMessage werkt met verschillende onderhoudspartners die op iedere gewenste locatie in Nederland langs kunnen komen om eventuele issues op te lossen.

Vragen? Neem contact op met Jan
jan@movingmessage.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl