Over ons

In 2016 starte MovingMessage als pionier in Nederland met beeldschermen die achterop trailers werden geplaatst. In samenwerking met TIP Trailer Services werd op diverse trailers een pilot uitgevoerd met displays op basis van LED-technologie. De focus van MovingMessage is sindsdien gericht op het realiseren van een netwerk van door Nederland rijdende beeldschermen. De technologie veranderde. In 2020 werd een nieuwe route ingeslagen door gebruik te gaan maken van e-papertechnology, in goed Nederlands: electronisch papier. Dit baande de weg naar acceptatie in de transportwereld. MovingMessage produceert momenteel het grootste e-paper scherm ter wereld. Dit duurzame scherm is de basis geworden van het landelijk medianetwerk dat MovingMessage op dit moment biedt en uitbouwt.

Missie

MovingMessage streeft naar een landelijk dekkend medianetwerk van rijdende e-paper schermen. Dit medianetwerk is in staat een bijzonder groot en effectief bereik te realiseren onder diverse doelgroepen, onderweg, in winkel- en in woongebieden. Door gebruik te maken van internettechnologie zijn alle schermen verbonden met een besturingsplatform en kunnen adverteerders op een unieke wijze boodschappen publiceren.

Achtergrond

Ondernemers Jan Stam en Gijs van Heemstra ontmoetten elkaar in 1987 tijdens een militaire vredesmissie in Egypte. Er ontstond een mooie vriendschap, die zich uitte in de wil om samen te ondernemen. Jan met zijn technische kennis en netwerk in de transportwereld in combinatie met Gijs' media-, commerciƫle- en financiƫle expertise, ontwikkelden het idee om met een innovatief mediaconcept voor de transportwereld te komen. Medio 2021 is de basis van MovingMessage gelegd met de productie van het grootste e-paper scherm ter wereld, geschikt om achterop trailers, transportwagens en grote bestelbussen te plaatsen. MovingMessage bouwt aan een landelijk dekkend medianetwerk.

Team

MovingMessage biedt een team van experts op het gebied van media, transport en technologie. Lees meer over ons:

Gijs

Creativiteit, ondernemerschap en innovatie zijn zomaar een paar kwaliteiten die Gijs kenmerken in alles wat hij onderneemt. Zijn voorliefde voor duurzaamheid en circulariteit brengt Gijs ook in MovingMessage aan tafel. Ons op e-paper technologie gebaseerd rijdend mediaplatform is bij uitstek duurzaam en we streven ernaar circulair te ondernemen.

Jan

Jan weet als geen andere dat het makkelijker is gezegd dan gedaan om onze schermen hufterproof en verkeersveilig op vervoersmiddelen te plaatsen. Jan is technisch onderlegd en hij heeft een goed ontwikkeld netwerk in de transportwereld. Advertenties op onze e-paper schermen geven een haarscherp beeld en de real time actualiteiten bieden toegevoegde waarde.

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl