9 February 2021

Een uniek beeldmerk voor MovingMessage. Waar staat het eigenlijk voor?

Een beeldmerk spreekt vaak voor zichzelf. Toch vinden we het leuk om toe te lichten waar ons beeldmerk voor staat.

Het eerste wat misschien opvalt is de kleur van het logo, of beter gezegd geen kleur: zwart of wit. De technologie die MovingMessage gebruikt is e-papertechnologie. Zonder nu gelijk heel technisch te worden, je kunt een beeldscherm van MovingMessage vergelijken met digitale inkt. De schermen die MovingMessage bouwt zijn geen full colour schermen, maar gaan van wit naar zwart in 16 grijstinten.

Deze techniek onderscheid zich volledig van beeldschermtechnologie├źn zoals we die bij LCD en (O)LED schermen kennen. Er wordt gebruik gemaakt van een vloeistof, die wordt gepolariseerd. Een scherm bestaat uit miljoenen kleine capsules die gevuld zijn met een vloeistof met piepkleine deeltjes, elk ongeveer zo breed als een mensenhaar. Deze polarisatietechniek is een uiterst duurzame techniek om iets te tonen: het energieverbruik van een e-paperscherm is een fractie van wat een traditioneel beeldscherm gebruikt. De druppels in ons logo staan voor deze technologie.

MovingMessage bouwt aan een landelijk netwerk van rondrijdende schermen. De verbinding tussen de verschillende druppels in het logo staat symbool voor dit netwerk. Een uniek netwerk, dat beweegt en iedere seconde verandert. Je gaat ons nog veel tegenkomen!

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl