12 July 2021

MovingMessage biedt met 73 inch het grootste e-paper display ter wereld.

Met de realisatie van haar eerste e-paper scherm zet MovingMessage meteen de norm. Het 73 inch scherm is met een afmeting van 175cm x 65cm met recht het grootste e-paper productiescherm dat er in de markt te krijgen is. Het scherm heeft een resolutie van 5760 x 2160 pixels en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Het scherm is uitgevoerd in een stevig RVS frame van 180cm x 70cm en heeft een hard, onbreekbaar en krasvrij lexaanpolycarbonaatglas. Het scherm is daarnaast uitgerust met GSM, Wifi, LAN en GPS en daarmee integreerbaar in allerlei toepassingen, zowel outdoor als ook indoor. Door de e-paper technologie is het energieverbruik extreem laag.

MovingMessage levert de software en een webportal waarmee het scherm direct in gebruik te nemen is. De API structuur van de webportal maakt integratie met externe diensten en toepassingen mogelijk. Met recht een uniek scherm dat voorop loopt in innovatie en mogelijkheden!

Neem contact op

Wil je meer weten over het e-paper medianetwerk van MovingMessage? Wil je weten welke kansen MovingMessage biedt voor jou als transporteur? Heb je vragen over onze e-paper schermen? Neem gerust contact met ons op!


info@movingmessage.nl